Ce mai face zilele astea… Eva Mendes

By  | 

In primul dintre ele face un rol de exceptie, alaturi de Joaquin Phoenix, plus ca pelicula in cauza este o premiera pentru Eva – in ea apare in primele scene de sex din cariera sa. Pentru 2008, are, bineinteles, noi proiecte cu care spera sa dea lovitura: “De curind am terminat remake-ul “The Women” si in prezent filmez pentru “The Spirit” impreuna cu regizorul care a facut “Sin City” si “300”, Frank Miller”, declara ea.

In plus, artista de origine cubanezo-americana a pozat recent pentru cea de-a noua editie a calendarului Campari – un adevarat ghid in lumea basmelor, intrucit ea intruchipeaza citeva dintre cele mai iubite personaje de poveste, precum Alba-ca-Zapada sau Scufita Rosie. “Am crescut cu mama, care obisnuia sa-mi spuna povesti. Imi citea Frumoasa din padurea adormita, care, de fapt, era si numele meu de alint.”

Sedinta foto a durat cinci zile, timp in care s-au petrecut o multime de intimplari amuzante, dupa cum povesteste actrita: “Pozind Scufita Rosie, a trebuit sa lucrez cu un lup adevarat si pot sa va spun ca si el era la fel de absorbit ca si mine de rolul sau, dupa cum veti observa si din fotografii.”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *