Ce mai face zilele astea… Avril Lavigne

By  | 

Doar o merita: a cistigat doua premii EMA cu el, fiind, de altfel, favorita competitiei. Pe posturile muzicale ai la dispozitie videoclipurile celor trei single-uri lansate pina acum: “Girlfriend”, “When You’re Gone” si “Hot”.

Dar asta nu e tot. Pentru inceputul lui 2008, artista le-a pregatit o surpriza fanilor: o serie de concerte prin cele mai importante orase de pe continentul nostru, dar si din America de Nord si Canada!

Turneul este intitulat, sugestiv, “2008 The Best Damn Tour” si va atinge locatii precum Vancouver, Las Vegas, Londra, Dublin, Belfast, Luxembourg, Paris, Milano, Amsterdam sau Bruxelles.

Spectacolele sint programate de la inceputul lunii martie si pina la sfirsitul lui iunie, insa, atentie: biletele deja sint puse in vinzare pe internet! Deci daca doresti sa-ti rezervi unul dintre pachetele speciale – Platinum Meet & Greet Package sau Hot Ticket Package – ar fi bine sa te grabesti. Primul iti ofera ocazia de-a o intilni pe Lavigne in culise, inaintea show-ului, plus locuri speciale, intrare VIP, programul turneului, un bilet laminat pentru colectia ta si un cadou surpriza, iar cel de-al doilea iti permite sa intri pe stadion inaintea publicului si sa stai chiar in fata scenei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *