Ce joburi au avut vedetele înainte să devină cunoscute?

Puțini oameni se nasc faimoși, ceea ce înseamnă că și vedetele au fost cândva oameni obișnuiți, cu joburi obișnuite.

În continuare găsești o listă de joburi pe care actorii și cântăreții tăi înainte de a-și începe cariera.Nicki Minaj – ospătăriță

Nicki Minaj
Nicki Minaj

Nicki Minaj lucra ca ospătăriță la un restaurant de fructe de mare, dar recunoaște că acest job nu i se potrivea. „Îmi place să am de-a face cu oamenii, dar nu îmi place să îmi bat capul cu prostiile lor”, a spus cântăreața în cadrul unui interviu acordat publicației GQ. A fost concediată după ce a urmărit în parcare un cuplu care îi furase pixul și i-a arătat degetul mijlociu.

Meghan Markle, caligrafă

Meghan Markle
Meghan Markle

Înainte de a fi actrița, Markle era caligraf profesional. A lucrat la un magazin care confecționează (printre altele) felicitări și invitații de nuntă, făcând și freelancing pe lângă.

Beyonce – mătura părul de la frizerie

Beyonce
Beyonce

Mama sa deținea un salon, iar Beyonce își petrecea timpul pe acolo. Uneori cânta și făcea mici spectacole pentru cliente, alte ori mătura părul rămas pe jos.

Brad Pitt – mascotă găină

Brad Pitt
Brad Pitt

Primul job al său la Hollywood a fost la un restaurant, unde trebuia să poarte un costum-găină și să facă cu mâna celor care treceau pe stradă.

Nicole Kidman – maseur

Nicole Kidman
Nicole Kidman

Kidman a învățat această meserie pentru a-i alina mamei sale durerile atunci când avea cancer la sân. I-a plăcut atât de mult acest lucru încât a decis să facă și altora masaj.

Miley Cyrus – aduna lenjerie intimă

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Înainte de Hannah Montana, Miley urca pe scenă după concertele tatălui său pentru a aduna sutienele și chiloții aruncate de fani. Billy Ray o plătea cu 10% pentru acest serviciu.

Megan Fox – mascotă banană

Megan Fox
Megan Fox

La fel ca Brad Pitt, și Megan Fox a fost o mascotă. În cazul ei, era vorba de un magazin de smoothie-uri, iar costumul era o banană.

Tom Cruise – băiat de serviciu la hotel

Tom Cruise
Tom Cruise

Înainte de a fi actor, Tom Cruise era băiat de serviciu la un hotel. El ducea bagajele până în cameră sau până la mașină. S-a gândit să devină și preot, dar a renunțat rapid la idee.

Dwayne Johnson – spălător de vase

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson

În prezent este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, dar The Rock a avut un început modest. Primul său job a fost de spălător de vase, începând cu vârsta de 13 ani.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.