Ce artisti si-au dat intalnire la party-ul anual Universal Music Romania & MediaPro Music

Industria muzicala din Romania a celebrat, alaturi de casele de discuri Universal Music Romania si MediaPro Music, un an plin de activitate, dar si o colaborare de lunga durata, in cadrul uneia dintre cele mai asteptate petreceri ale anului – #MusicIsUniversal.

Pastrand traditia, si in acest an petrecerea anuala Universal Music Romania & MediaPro Music a avut loc la Clubul Diplomatic din Bucuresti, unde zeci de artisti, influenceri, personalitati din media, parteneri, colaboratori, manageri, impresari, vloggeri, bloggeri, dar si o mare parte din presa romaneasca au sarbatorit inca un an de succes.Evenimentul #MusicIsUniversal a adus in acelasi loc numerosi artisti, dintre care amintim Andra, Holograf, Compact, Dorian Popa, Lora, Alina Eremia, Sore, AMI, Nicole Cherry, Ana Munteanu, Speak, Stefania, Mircea Eremia, Ligia, Maia Malancus (Vocea Romaniei Junior), Andreea Olaru, Robert Toma, DJ Sava, Jorge, The Kryptonite Sparks, Coma, YellLow, Mario Joy, Sybro, Son Of Lars, Denisa Moga, Daiana, Phaser, Andrei Banuta, Mellina, Otilia, Jon Brian si multi altii.

Party-ul a inceput cu gazda evenimentului, Catalin Maruta, care a trecut in revista anul 2017-2018 si care a prezentat momentele serii, incepand cu discursul Ioanei Fesnic – Managing Director Universal Music Romania si continuand cu momente live memorabile sustinute de catre Andra si Holograf.

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi a treia oara. De ce Dream Catcher Party? Pentru ca este important sa ne urmam visele, asa cum artistii nostri fac tot ce pot pentru a-si urma visele si pentru a ne face viata mai frumoasa, mai plina de iubire prin muzica. #MusicIsUniversal nu este doar un slogan, este si o realitate”, a declarat Ioana Fesnic, Managing Director Universal Music Romania.

Tematica petrecerii a fost Dream Catcher, iar dresscode-ul de anul acesta a fost black&white, pentru ca oameni de stiinta ne spun ca visam doar in alb-negru. Important este ca, in final, doar noi suntem cei care isi pot colora visele.
Cele mai frumoase vise devin realitate doar atunci cand le traim impreuna!

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare. Pe langa activitatile sale clasice de casa de discuri, de productie, distributie si promovare de continut muzical, Universal Music Romania este si o companie de marketing, implicata constant in dezvoltarea de strategie de brand, bazata pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice.
Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

Credit Foto: Dan Niculescu

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.