Catrinel Menghia made in Romania

By  | 

Sa punem faptul ca e o femeie echilibrata pe seama semnului zodiacal? Si-atunci, de ce nu ajung toate Balantele modele internationale de succes? Cu siguranta e mai mult decit atit. E o fata educata, cu mult bun-simt si cu o perceptie realista asupra vietii.

S-a nascut pe 1 octombrie 1985 la Iasi si avea de gind sa devina atleta, insa viata i-a rezervat un cu totul alt drum, unul pe care succesul e greu de obtinut, dar care ofera o multime de satisfactii. Ne-a zimbit de pe copertile multor reviste românesti si internationale (“Sports Illustrated”, “Fitness Magazine” SUA, COSMOPOLITAN South Africa, “Vogue Sposa” etc.), a aparutin cataloagele celor mai importante firme de lenjerie intima si nu numai – Emporio Armani, Lise Charmel, 3 Suisses, Mariella Burani, I.D Sarrieri, JBS, Bruno Manetti, Club Neuf, Cotton Club, Infiore, Truworths, Triumph etc. si in spoturi publicitare – 3 Suisses, Interspar, Mon Cheri, Iaurt Yomo, Granpavesi, Peroni -, a participat la shootinguri pentru calendare (cel mai recent este cel pentru Peroni 2008), a cistigat premii si titluri (Modelul Anului in 2002, Femeia Saptaminii pe Lycos Franta). Altii probabil ca s-ar fi oprit aici, insa pentru Catrinel, toate astea n-au facut decit sa-i alimenteze ambitia.


Descrie-te in 3 cuvinte…

Catrinel: Muncitoare, ambitioasa si perseverenta…

Ce crezi ca-i place lui Massimo cel mai mult la tine?

Catrinel: Buzele si sinii, dar imi place sa cred ca in primul rind inima mea.

Care este reteta relatiei voastre?

Catrinel: Multa dragoste si incredere reciproca. Aceste doua ingrediente conteaza cel mai mult. Sintem si doua caractere care se aseamana destul de mult. Amindoi fosti sportivi, lucram in showbusiness, avem cam aceleasi gusturi in mai toate domeniile. Pe scurt, daca nu eram iubiti si soti am fi putut fi cu siguranta foarte buni prieteni.

Ai declarat unei reviste pentru barbati ca ai acasa cam “tot ce se gaseste in sex-shopuri”…

Catrinel: Am cite ceva din ceea ce se gaseste in sex-shopuri. Consider ca doi soti trebuie sa se cunoasca foarte bine si sa nu evite experientele sexuale doar din motive de inhibitie. Pot sa va asigur ca nu sint deloc o persoana inhibata.

Cum iti protejezi casnicia?

Catrinel: Ne intelegem foarte bine si am gasit solutii ca sa nu stam nici foarte mult timp despartiti. Deseori Massimo ma insoteste in calatorii. Totusi, eu am renuntat sa stau perioade lungi (luni de zile) pe alte piete de modelling decit Italia. Lucrez peste tot in lume unde sint chemata, dar nu am acceptat, de exemplu, sa stau trei luni in SUA ca sa pot cunoaste toti clientii mari de acolo. Oricum, nu ma pling, cu toate ca fac cu greu fata tuturor cererilor de lucru.


Cit de des vii in Romania?

Catrinel: Nu vin foarte des, din cauza programului meu incarcat si, de asemenea, pentru ca parintii si sora mea au inceput sa ma viziteze cind simtim nevoia sa ne vedem. Totusi, lipsa cea mai mare pe care o simt este cea a bunicii mele; ea nu poate calatori cu avionul din cauza virstei inaintate si o vad doar la Iasi.

S-a schimbat in vreun fel viata ta dupa toate evenimentele negative din Italia?

Catrinel: Viata personala nu, pentru ca in moda, si showbusiness in general, lumea nu este precum majoritatea celorlalti. As putea spune ca sint foarte toleranti. Mai mult decit atit, relatiile profesionale primeaza. Dar perceptia majoritatii italienilor fata de romani si Romania s-a schimbat, cu siguranta. Adica este foarte probabil ca un italian sa creada ca orice faradelege este produsa cu predilectie de catre romani.

Ce le povestesti italienilor pentru a le schimba parerea?

Catrinel: Pai nu trebuie sa le povestesc prea multe, pentru ca ei ma cunosc deja pe mine si multe alte modele romance, care dau un exemplu foarte bun.

Ai noutati legate de job?

Catrinel: De curind am participat la o campanie de lenjerie greceasca – Luna -, am filmat spotul pentru masina Infinity si astept o confirmare pentru editia americana a revistei “Sports Illustrated”.

Cum ai ajuns manechin?

Catrinel: Toata lumea stie ca numele meu este legat de cel al lui Liviu Ionescu si al Agentiei MRA. Liviu face o treaba extraordinara si oricind am nevoie de un sfat, de orice fel, la el apelez, chiar si in toiul noptii, cind sun de pe undeva din lume. Am inceput la 15 ani, iar primii mei clienti au fost Catalin Botezatu si Tina R. Cind am cistigat prima oara 500.000 lei, am fost nebuna de fericire. Unul dintre secretele reusitei mele a fost si faptul ca mi-am dedicat aproape in intregime timpul carierei mele de model. Ca sa ajungi in top nu trebuie sa joci cu jumatati de masura si nici sa consideri modellingul hobby.


Pozezi foarte des in revistele pentru barbati; oare ce gindesc ei atunci cind deschid revista?

Catrinel: Imi imaginez ce este in mintea lor. E ceva uman. Pentru mine, a poza este modalitatea de a-mi cistiga existenta si, dupa aprecierile tuturor, o fac foarte bine, asa ca nu-mi fac probleme.

Ai aparut in foarte multe cataloage si reclame la lenjerie intima. Este o preferinta a ta sau te cheama ei atit de des?

Catrinel: Modellingul te indruma inspre directia in care ai mai mult succes. Se cistiga foarte bine in lenjerie, ai clienti care sint extrem de pretentiosi si fideli in acelasi timp. Insa trebuie sa ai o grija chiar mai mare de corpul si de pielea ta.

In ce consta ritualul tau de infrumusetare si intretinere?

Catrinel: Sala, dieta calculata, apa multa si creme de toate felurile si in toate limbile. Sint o mare specialista a cremelor. Cumpar de peste tot unde calatoresc. Ne asteptam cu totii sa fii o impatimita de shopping, dar am auzit ca nu e chiar asa… Sint destul de econoama. Cred ca o mostenesc pe mama. Si poate singele meu de moldoveanca, nu arunc banii pe orice. Fac shopping destul de calculat si ma rezum la hainele de care am nevoie si pe care chiar le imbrac.

Cum te imbraci de obicei?

Catrinel: Casual; uniforma modelelor internationale este jeansi si T-shirt & ochelari de soare si laptop everywhere!

Propuneri pentru vreun film?

Catrinel: Am primit multe propuneri si din Italia, si din Romania, si cinematografie, si televiziune. Insa timpul nu mi-ar permite sa ma implic in vreun proiect in acest sens. Modellingul este un amant gelos. Daca il parasesti, chiar si pentru o perioada scurta, se razbuna si nu te mai primeste inapoi asa usor…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *