Catrinel Menghia, in reclama celui mai nou model Fiat 500 Abarth

By  | 

Imbracata intr-o rochie neagra cu rosu, ale carei culori se regasesc si in designul noului model Fiat 500 Abarth, Catrinel Menghia este personajul central al spotului. Ea are tatuat pe gat logoul noului model de masina.

In clipul publicitar, top modelul de origine romana vorbeste in limba italiana cu un trecator pe care il surprinde admirand-o, pentru a-i spune la final in engleza: „You’ll never forget the first time you see one”.

O alta vedeta care apare intr-un spot recent al modelului Fiat 500 by Gucci este cantareata Jennifer Lopez.

  • Catrinel Menghia, nascuta pe 1 octombrie 1985, a fost descoperita la varsta de 16 ani, pe cand iesea din incinta stadionului din Iasi dupa o sesiune de antrenament la proba de saritura in inaltime. De atunci, ea a devenit un model international de succes, prezentand creatii vestimentare pentru mari case de moda, printre care Giorgio Armani.
  • A fost imaginea Peroni si a aparut in paginile multor reviste de moda celebre, in Calendarul Sports Illustrated 2007 si in Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar si pe coperta editiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. A fost imaginea Emporio Armani si a pozat pentru numeroase reviste, printre care FHM si Maxim.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *