Catalin la Eurovision 2008

By  | 

„When We’re Together” (muzica si text: Marius Moga) este prima piesa a lui Catalin calificata in semifinalele Eurovision, clasata pe locul 4 in topul celor 24 de piese semifinaliste. Cu aceasta piesa, Catalin va evolua pe scena Eurovision in data de 9 februarie.

„Run Away” este cea de-a doua piesa ce care Catalin o va interpreta in semifinala Eurovision, pe data de 16 februarie. Initial, aceasta melodie a fost una dintre cele patru piese de rezerve alese de juriu. Varianta in limba romana, „Oglinda mea”, se afla pe albumul de debut a lui Catalin, „Megastart”.

In videoclipul piesei „When We’re Together”, castigatorul concursului Megastar din 2007 a avut alaturi de el doi backing vocals, Andrei si Florin, si o tanara dansatoare, Simona. Intreaga poveste a videoclipului ii are ca protagonisti pe Catalin si pe Simona care se indragostesc unul de altul.

Videoclipul pentru „Run Away” este o explozie de energie, Catalin performand de data asta alaturi de un band format din… 5 fete! Laura si Paula sunt backing vocals, Adelina si Teodora vin de Cluj, respectiv Iasi, pentru a canta alaturi de Catalin la tobe si clape, iar Alexandra este chitarista care incinge atmosfera de scena.

Discutiile de pe forumurile dedicate competitiei Eurovision sunt in favoarea lui Catalin si ii dau sanse reale de a reprezenta Romania in finala. Catalin are si un site personal realizat special pentru participarea la Eurovision, unde poti afla mai multe detalii despre pregatirea lui pentru marele eveniment muzical.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *