Cat valoreaza impreuna band-ul One Direction

By  | 

One Direction l-a detronat pe fostul Harry Potter, Daniel Radcliffe, care a fost fruntaş în acest clasament în ultimii 3 ani, însumând o avere netă de aproximativ 59 milioane £. Veniturile băieţilor, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson and Liam Payne, vin din show-uri tv, filme, albume, contracte de publicitate şi concerte.

”One Direction sunt tineri, talentaţi, arată extraordinar de bine şi sunt adoraţi de milioane” a declarat Lucie Cave, editorul şef al revistei Heat, adăugând că ”acestor calităţi putem să adăugăm acum şi ”avuţi”. Nimeni nu a spus că viaţa este corectă”.

Band-ul One Direction a fost luat în calcul ca un tot unitar deoarece veniturile au fost generate de trupă, nu individual de fiecare membru. Dacă pe locul al doilea în topul celor mai bogaţi tineri britanici cu vârsta sub 30 de ani l-am amintit pe Daniel Radcliffe, iar pe locul al treilea îl întâlnim pe un alt frumuşel, Robert Pattinson, cu o avere de 44.16 milioane £. Următoarele locuri sunt cupate de Keira Knightley, Emma Watson şi Adele.

Anul acesta băieţii de la One Direction au lansat şi un film, ”One Direction: This is Us”, despre începuturile trupei şi cum au ajuns ei la faima mondială de care se bucură acum, inclusiv în România. Dintre cei 5 simpatici, cel mai popular este Harry Styles, despre care se presupune că ar avea o relaţie cu modelul anului 2013, Cara Delevingne, însă zvonurile nu au fost comentate de cei doi. Poate că relaţia lor nu a evoluat şi au rămas doar la stadiul  de amici.

Vă lăsăm cu un super videoclip al băieţilor de la One Direction, ”Best Song Ever”, care debordează de veselie. Melodia acesta le-a adus băieţilor premiul MTV Video Music Awards 2013 pentru cea mai bună melodie a verii!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *