Cât plătește Kim Kardashian pentru celebritate? VIDEO

Miercuri, 16 noiembrie 2017, Kim Kardashian a fost invitată la The Ellen Show unde și-a promovat noua colecție de make-up. Dincolo de faptul că a insinuat cumva care este sexul copilului (poate fi băiat!), Kim a recunoscut care este prețul pe care îl plătește pentru a avea un chip universal recunoscut.

Contrar așteptărilor, nu este vorba despre ceva foarte extravagant, ci doar despre privarea de a putea merge la cumpărături fără să o urmărească paparazzi sau fără să strige lumea după ea.Acum, la 37 de ani, Kim a realizat cât de importantă pentru sufletul ei poate să fie o experiență atât de banală precum a merge la shopping în liniște. Starul a dezvăluit cât de geloasă este pe mama ei care poate să meargă la supermarket fără să fie recunoscută. De ziua ei, și-a dorit atât de mult să trăiască ca un om obișnuit: vedeta își dorește să închirieze un magazin întreg doar pentru ea, ca să poată să cumpere dulciuri și Prosecco, așa cum o face fiecare dintre noi, după o zi grea la job.

„Aș vrea să merg la Ralph, cu copilul meu în cărucior și să mă plimb pe coridoare ca și cum nu mai este nimeni acolo. Nu am mai fost la un magazin alimentar de ani de zile. Acesta este cel mai mare dor pe care îl am. Să îmi umplu casa cu alimente. Când aveam apartamentul meu era foarte amuzant. Trebuia să alerg la superkamerket.”, a declarat Kim Kardashian.

Citește și: Kim Kardashian și cele mai inspirate apariții din ultimele două luni

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.