Cat de mult s-au schimbat Aguilera, Beyonce, Rihanna si Britney Spears

By  | 

De la fetite inocente la dive senzuale sau de la cantarete insipide la stele internationale, cele mai importante staruri din industria muzicala internationala s-au schimbat foarte mult de la inceputul carierei lor.

 

Jennifer Lopez si-a inceput cariera muzicala la sfarsitul anilor ’90 si a devenit cunoscuta datorita hit-urilor "If you had my love" si "Waiting for tonight". Daca la inceputul carierei sale, look-ul cantaretei nu se diferentia foarte mult de cele ale colegelor sale de breasla, in prezent J.Lo a devenit o diva senzuala, actrita de succes si producator de filme, scrie RTV.NET. 

 

 

La succesul pe care il are acum putem spune ca au contribuit si casniciile esuate prin care a trecut, filmele ratate in care a jucat si, poate cel mai important in ochii criticilor de moda, gafele vestimentare pe care le-a facut de-a lungul timpului.

 

Britney Spears a trecut prin toate etapele posibile prin care poate trece o cantareata, de la "virgina inocenta", cum a fost promovata in "Baby one more time", la femeia razbunatoare din "Womanizer", si pana la rebela – femme fatale din "3".

 

Vezi o GALERIE FOTO cu transformarile suferite de Aguilera, Jennifer Lopez, Beyonce, Rihanna si Britney Spears pe RTV.NET. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *