Cat a platit Kanye West sa o ceara de sotie pe Kim Kardashian

By  | 

Dacă ultimul inel de logodna, pe care se presupune că l-a achitat chiar starleta, a costat în jur de 2 milioane $, Kanye nu ar fi conceput să o ceară de soţie pe Kim cu un inel mai puţin valoros. Rapperul a plătit pentru uriaşul inel de logodnă suma de 3 miioane $. Oare inelul a venit la pachet şi cu 1 bodyguard?

”Distracţia” a fost o petrecere aniversară pe stadion, unde atmosfera a fost întreţinută de o orchestră de 50 de instrumente, au fost focuri de artificii, iar invitaţii s-au delectat cu cele mai fine mâncăruri şi băuturi. Da, Kim Kardashian a ”tras lozul cel mare” în relaţia cu Kanye West, care a plătit pentru petrecerea aniversară a logodnicei sale în jur de 9 milioane $.

Cârcotaşii au început să discute pe internet cam ce ar fi putut să îi ofere Kanye lui Kim cu această ocazie de aceeaşi sumă. Unii dintre ei au sugerat câteva castele în Franţa care ar fi putut fi cumpărate pentru aceeaşi sumă, astfel că cei doi ar fi putut să îşi facă vacanţele în alt loc mereu.

Tu ce părere ai despre suma pe care a plătit-o Kanye pentru a-i pune ”acea” întrebare lui Kim? Oare dacă ar fi costat mai puţin, răspunsul ar fi fost unul negativ? Sperăm că logodnica rapperului să nu fie doar o…”Gold Digger”!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *