Cat a castigat din moda Victoria Beckham anul trecut

By  | 

Victoria ne demonstrează tuturor că este nu doar un fashion icon ori soţie trofeu ci şi un designer priceput, fapt care se vede cel mai bine din punct de vedere financiar. Conform unor documente făcute publice recent, brandul Victoria Beckham a avut încasări în medie de 100 de mii de lire pe zi în 2012, dublu faţă de cât a vândut anul anterior.

Colecţiile Victoriei sunt prezentate pe podiumurile celor mai importante festivaluri de modă din lume, care atrag numeroase vedete. Anne Hathaway, Beyonce, Cameron Diaz şi Gwyneath Paltrow sunt doar câteva dintre vedetele care îi poartă creaţiile.

Şi Victoria nu este singura care contribuie cu bani frumoşi la averea familiei. Deşi a renunţat la cariera de sportiv, David are acum mai mult timp liber pentru a accepta contracte de publicitate şi implicarea în diverse alte proiecte. Acesta este imaginea H&M, ambasador Sky şi al Ligii Chineze de Fotbal, contracte pentru care a caştigat 14.5, 20 şi 50 de milioane £.

David Beckham este cel mai bogat sportiv din Marea Britanie şi împreuna cu Victoria, cuplul Beckham a câştigat anul trecut fabuloasa sumă de 190 milioane £. David şi Victoria se bucură de toată admiraţia noastră şi aşteptăm să auzim în continuare numai de bine despre ei.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *