Castigatorii Brit Awards 2009

By  | 

Se pare ca britanicii s-au cam saturat de Coldplay si de Adele. Multi-premiati la Grammy-urile de anul acesta, nici tanara cantareata din Londra, nici veteranii de la Coldplay, nu au plecat acasa cu vreun premiu Brit.

In schimb, Duffy a castigat trei: pentru Cel mai bun debut britanic, Cel mai bun album britanic si Cea mai buna artista britanica. Ea si-a luat intr-un fel revansa pentru multele nominalizari la Grammy 2009 care nu s-au concretizat in premii. Coldplay, care pana in acest an au castigat trofeul pentru cel mai bun album britanic ori de cate ori au lansat vreunul, au avut o seara „saraca”, nefiind premiati la nici una dintre cele trei categorii la care au fost nominalizati.

La categoria Cea mai buna trupa britanica, au fost invinsi de mai putin cunoscutii Elbow, de Iron Maiden la categoria Cea mai buna reprezentatie live britanica si de catre fetele de la Girls Aloud la categoria Cel mai bun single britanic („The Promise”). Acest premiu este unul de popularitate, fiind acordat in urma voturilor publicului.

Citeste AICI articolul in intregime!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *