Casatoria secreta a anului: Agyness Deyn si Giovanni Ribisi

By  | 

Agyness Deyn si Giovanni Ribisi au reusit un lucru ce rar se intampla la Hollywood: sa aiba o relatie fara ca nimeni sa stie si, mai mult chiar, sa se si casatoreasca!

De fapt, aproape au reusit sa se casatoreasca fara sa stie nimeni, pentru ca general managerul de la Crown City News i-a vazut pe cei doi asteptand in fata cladirii Starii Civile din Los Angeles. Se sarutau pasional si pareau foarte fericiti, ca orice cuplu venit sa-si oficializeze relatia.

Pus in fata faptului implinit, actorul i-a confirmat managerului de la Crown City News ca se afla acolo pentru a se casatori cu Agyness. In plus, a marturisit ca se vede cu modelul britanic "de ceva timp".

Vestea e cu atat mai surprinzatoare cu cat nicaieri in presa nu s-a scris ca cei doi ar forma un cuplu. Mai mult chiar, Agy marturisea cu 3-4 luni in urma, intr-un interviu pentru UK Daily Mail, ca nu e implicata in nicio relatie din cauza programului ei incarcat.

La cateva zile dupa ce au fost "deconspirati", purtatorul de cuvant al actorului a confirmat casatoria "Agyness Deyn si Giovanni Ribisi s-au casatorit discret in Los Angeles, in timpul weekend-ului" [n.r.: 16-17 iunie].

Aceasta este prima casatorie pentru Agyness Deyn, insa a doua pentru Giovanni Ribisi. Actorul american in varsta de 37 de ani a fost casatorit cu Mariah O’Brien, din 1997 pana in 2001, si are o fiica din acest mariaj, Lucia Santina, in varsta de 15 ani.

Agyness Deyn (29 ani), pe numele ei real Laura Hollins, este unul dintre cele mai apreciate modele ale anilor 2000. Impreuna cu Doutzen Kroes, Chanel Iman, Lily Donaldson, Jessica Stam, Coco Rocha, Hilary Rhoda, Caroline Trentini, Raquel Zimmermann si Sasha Pivovarova, face parte din ceea ce Vogue a numit "noua generatie de supermodele".

Agyness a fost membra a trupei acum desfiintate Lucky Knitwear si a jucat rolul zeitei Afrodita in filmul Clash of the Titans (2010). Modelul britanic a avut pana acum numai relatii cu cantareti: Josh Hubbard, de la formatia The Paddingtons, Albert Hammond Jr., chitarist in trupa rock The Strokes, Alex Greenwald, de la Phantom Planet, si Miles Kane, de la The Last Shadow Puppets.

Giovanni Ribisi (37 ani) a jucat in filme precum Avatar, "Public Enemies", "Lost in Translation", "Saving Private Ryan" si "Gone in 60 seconds".

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *