Casatoria lui Kate Moss cu Jamie Hince a fost "o gluma"

By  | 

Mai multe publicatii britanice informau vineri ca top modelul Kate Moss s-a casatorit in secret cu muzicianul Jamie Hince, in luna august. Speculatiile au fost alimentate de o serie de fotografii care indicau ca cei doi s-ar fi casatorit la o biserica din Sicilia.

„A fost o ceremonie linistita, dar romantica. Kate a avut o viata destul de turbulenta, dar este o romantica in adancul sufletului. Planurile au fost tinute secrete pentru ca asa si-a dorit Kate, sa celebreze pur si simplu dragostea lor. Nu a tinut niciodata la conventii sau traditii, insa Jamie i-a fost alaturi la bine si la greu si asa a crezut ea ca trebuie sa procedeze”, a spus o sursa, citata de mai multe publicatii britanice.

„Kate a ras cand a auzit povestile despre nunta. Ea si Jamie au vrut doar sa o distreze pe Lila”, a spus o alta sursa apropiata top modelului.

Totodata, agentia de modelling care o reprezinta pe Kate Moss a dezmintit informatiile privind casatoria acesteia cu Jamie Hince.

Chitaristul Jamie Hince, in varsta de 41 de ani, face parte din trupa indie rock The Kills, care a lansat pana in prezent trei albume – „Keep On Your Mean Side”, „No Wow” si „Midnight Boom” -, foarte laudate de critica.

Devenita celebra dupa ce a pozat intr-o reclama din anii ’90 pentru Calvin Klein, alaturi de Mark Wahlberg, Moss l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince in 2007, prin intermediul creatoarei de moda Sadie Frost, fosta sotie a actorului Jude Law.

In trecut, Kate Moss a tinut prima pagina a tabloidelor britanice cu relatia sa turbulenta cu rockerul Pete Doherty. Anterior, celebrul model a avut o relatie cu Jefferson Hack, patronul unei reviste, cu care o fiica in varsta de opt ani – Lila Grace. In anii ’90, ea a avut o relatie si cu actorul american Johnny Depp.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a aparut pe copertele a peste 300 de reviste de moda din intreaga lume. Ea este cunoscuta pentru inaltimea sub standardele impuse in lumea modei, pentru aparitiile in numeroase campanii publicitare, pentru relatiile personale zbuciumate si pentru stilul de viata petrecaret. Kate Moss ocupa locul al treilea in topul celor mai bogate top modele din lume alcatuit de revista Forbes in 2010, ea inregistrand anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

In 2005, Moss a fost implicata intr-un scandal cu droguri. Tabloidul britanic Daily Mirror a publicat in luna septembrie 2005 fotografii ale manechinului in timp ce „priza” ceea ce parea a fi cocaina. Top modelul nu a fost pus sub acuzatie pentru consum de droguri, dar in urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte publicitare cu firme importante precum Chanel, Burberry si H&M. Dupa scuzele publice de rigoare, Moss a revenit in lumea modei si chiar si-a dublat averea.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *