Carla’s Dreams prezintă “Pe umerii tăi slabi”, primul single din 2018

By  | 

Carla’s Dreams lansează single-ul “Pe umerii tăi slabi”, o piesă compusă de artiști împreună cu Alex Cotoi, cel care a produs majoritatea pieselor lor.

Carla’s Dreams – Pe umerii tăi slabi

Videoclipul pentru “Pe umerii tăi slabi” a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca și DoP George Secrieru, echipa de la BR Films cu care Carla’s Dreams lucrează pentru toate piesele lor.

“Sunt mii de citate în care femeia este apreciată. Le includem pe toate aici și Vă mulțumim!”, au declarat Carla’s Dreams.

Anul acesta, Carla’s Dreams deja au lansat două piese “413” și “17 ani”. Single-ul anterior “Beretta” are peste 27 de milioane de vizualizări, iar “Până la sânge” are peste 10 milioane de vizualizări.

Carla’s Dreams – 413

Carla’s Dreams – 17 ani

Carla’s Dreams – Beretta

Carla’s Dreams – Frica

Carla’s Dreams revin pentru al treilea an consecutiv la Arenele Romane din Bucuresti cu un nou show “Monomaniac” pe 5 mai de la ora 19:00 în cadrul unui nou eveniment BestMusic Live Concerts și Global Records!

“Sunt multe feluri de a anunța un concert. Mai pompos sau mai simplu. Dar ținând cont că este al treilea de acest tip – considerăm că ne putem permite să spunem că este tradiție deja.

Așadar: Carla’s Dreams – “MONOMANIAC” Arenele Romane, 5 mai.

Vă așteptăm! Și V-am cuprins! ,)”, au spus Carla’s Dreams.

În 2017, Carla’s Dreams au susținut un concert în fața a peste 5000 de fani la Arenele Romane pentru lansarea albumui “Antiexemplu”, iar în 2016, un eveniment sold out pentru lansarea albumului “NGOC”.

Anul trecut, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube unde au peste 530 000 000 de milioane de vizualizări. Cu această ocazie, artiștii au decis să lanseze piesa “Frica” drept cadou pentru fanii.

Este al doilea canal de YouTube din România la categoria artiști, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonați.

Carla’s Dreams au câștigat patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song “Imperfect”, Best Group, Spring Hit “Antiexemplu” și Summer Hit “Până la sânge”.

Carla’s Dreams au colaborat cu un nou proiect muzical – Blacklist – pentru piesa “Tequila” care are peste 10 000 000 de vizualizări pe YouTube.

Blacklist feat. Carla’s Dreams – Tequila

Carla’s Dreams este jurat X Factor de la Antena 1 deja de două sezoane. În primul sezon, a câștigat împreună cu concurenta sa Olga Verbițchi.

În 2017, peste 5000 de oameni au venit să se bucure de muzica artiștilor lor preferați, să asculte live hituri consacrate precum “Sub pielea mea”, “Acele”, “Te rog”, “Imperfect”, “Până la sânge”.

Albumul “Antiexemplu” include și două colaborări cu INNA pentru piesa “Tu și eu”, un remake al unei piese Carla’s Dreams – “Inima mea”, împreună cu Delia, precum și noi precum “Formula Apei”, “Animal de pradă”.

Show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane a fost regizat 100% de artiști și a cuprins mai multe elemente spectaculoase: 150 de Carla’s Dreams pe scenă și într-o anticameră specială organizată în backstage, “Join the Buzz” – live conversation pentru prima data la un concert în România (dialogul fanilor cu cei 150 de personaje),  INNA a intrat pe Skype să le facă o surpriză artiștilor și fanilor lor și au cântat împreună “P.O.H.UI.”.

Delia a filmat un video special pentru acest show interpretând piesa “Inima mea”.

În 2016, Carla’s Dreams au susținut primul lor concert la Arenele Romane, unde au avut ca invitați speciali pe Loredana Groza, Delia, Antonia și au lansat albumul “NGOC”.

Carla’s Dreams @ Arenele Romane 2016

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.

Biletele au următoarele preţuri:

– earlybird până pe 15 martie: 180 lei Cat A, 139 lei Cat B, 79 lei cat C

– presale 1 până pe 15 aprilie: 209 lei Cat A, 159 lei Cat B, 89 lei cat C

– presale 2 până pe 5 mai: 219 lei Cat A, 169 lei Cat B, 99 lei cat C

– în ziua concertului: 229 lei Cat A, 179 lei cat B, 100 lei cat C

Harta Locație: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K și E, categoria B: fără loc în fața scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena. Biletele cu loc nu au numere alocate, scaunele fiind ocupate în ordinea sosirii. Organizatorii au pus în vânzare cu 10% mai puține locuri decât capacitatea locației pentru confort sporit al spectatorilor. Cumparați-vă bilete din timp, showurile Carla’s Dreams de la Arenele Romane din 2016 si 2017 au fost sold out!

Numărul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucăți din fiecare categorie.  Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie însoțiți de un adult posesor de bilet valid. Concertul are loc în aer liber!

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts și Global Records.

Citește și: Carla’s Dreams revin pentru al treilea an consecutiv la Arenele Romane din Bucuresti

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *