Carla Bruni este insarcinata

By  | 

"Ma bucur de venirea pe lume a urmatorului meu nepot", a declarat Pal Sarkozy pentru Bild, unul din cele mai citite cotidiane din Europa.

Nicolas Sarkozy si sotia lui "nu vor sa afle sexul bebelusului inainte de nastere, dar sunt sigur ca va fi o fetita si ca ea va fi la fel de frumoasa ca si Carla", a adaugat Pal Sarkozy.

Invitata la postul de televiziune francez TF1, Carla Bruni-Sarkozy nici nu a confirmat, nici nu a dezmintit ca ar fi insarcinata, in momentul in care un jurnalist a tinut sa o "felicite", fara insa a preciza motivul pentru ii transmite acele felicitari.

Prima doamna a Frantei, care a devenit in ultimele saptamani subiectul a numeroase zvonuri referitoare la o presupusa sarcina, a fost invitata jurnalului televizat de la ora 13.00, pentru a vorbi despre activitatile pe care le desfasoara fundatia ei, care lupta contra analfabetismului.

La sfarsitul interviului, jurnalistul i-a spus: "Stiu ca detestati sa se vorbeasca despre viata dumneavoastra privata, dar vreau pur si simplu sa va felicit".

"Va felicit si eu", i-a raspuns, razand, sotia presedintelui francez.

Presa internationala – si in primul rand revista Closer – a publicat in aceste ultime saptamani numeroase articole referitoare la o posibila sarcina a primei doamne a Frantei. In urma cu o saptamana, presa internationala a afirmat ca sotia presedintelui francez este insarcinata cu gemeni.

In varsta de 43 de ani, Carla Bruni, fost model, devenita apoi cantareata, are un fiu in varsta de 10 ani, al carui tata este profesorul de filosofie Raphael Enthoven. La randul sau, Nicolas Sarkozy, in varsta de 56 de ani, are trei fii cu cele doua foste sotii ale sale.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *