Carine Roifeld: Kim si Kanye sunt „atat de normali”

By  | 

 La lansarea filmului documentar ”Mademoiselle C”, Carine Roitfeld a vorbit şi despre cuplul Kardashian-West, care i se pare ”atât de normal” şi ”adorabili împreună”.

Carine a cunoscut-o pe Kim Kardashian prin intermediul lui Kanye West, care este foarte pasionat de modă. Roitfeld şi-a lansat anul acesta propria revistă de modă, CR Fashion Book, care a ajuns deja la a 3-a ediţie. ira numărul de septembrie a revistei CR Fashion Book o are pe copertă chiar pe proaspăta mămică şi include un pictorial îndrăzneţ, realizat de Karl Lagerfeld.

Roitfeld a declarat că deşi Kim nu este model, pentru a apărea într-o asemenea revistă, ea era însărcinată în timpul şedinţei foto, iar ea iubeşte femeile însărcinate. Aşa a ajuns Kim Kardashian să pozeze un pictorial fashion, realizat chiar de designerul casei de modă Chanel, Karl Lagerfeld.

Kim nu a fost un model deloc dificil, deşi era însărcinată şi nu avea nici experienţa necesară. ”Sincer, a fost foarte, foarte drăguţă. Nu a avut nicio pretenţie” a declarat Carine. Ea a mărturisit cu altă ocazie despre şedinţa foto inedită că ”este un moment preţions din sarcina lui Kim, pe care oamenii nu îl ştiu. Este vorba despre speranţă, viitor şi o nouă viaţă.”

Pictorialul cu viitoarea mămică include un instantaneu cu Kim mânjită cu dulceaţă pe faţă, unul în care poartă o mască-bijuterie semnată Maison Martin Margiela, iar în imaginea de pe coperta revistei(mai jos), aceasta poartă dinţi de aur.

            

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *