Carey Mulligan si Marcus Mumford s-au logodit

By  | 

Conform tabloidului The Sun, solistul trupei Mumford & Sons a cerut-o in casatorie pe Carey Mulligan intr-un hotel de lux din Marea Britanie. Stirea nu este insa oficial confirmata.

Carey Mulligan, in varsta de 26 de ani, si iubitul ei au petrecut o vacanta de cateva zile in comitatul Somerset, fiind cazati la hotelul de lux Babington House.

O sursa citata de The Sun a declarat: „Carey purta un inel frumos cu diamant si nu parea ca vrea sa il ascunda de cei din jur. Erau nedezlipiti. Ea facea cea mai mare parte din conversatie, iar el parea ca ii sorbea fiecare cuvant”.

Cei doi artisti au o relatie care a inceput in urma cu cinci luni. Sau cunoscut dupa un concert pe care trupa Mumford & Sons l-a sustinut in Nashville, Tennessee.

Carrey Mulligan s-a despartit de actorul american Shia LaBeouf, starul din franciza Transformers, cu doua luni inainte de a-l cunoaste pe Marcus Mumford, in varsta de 24 de ani, care, la randul lui, se despartise recent de iubita lui de atunci, cantareata Laura Marling.

  • CAREY MULLIGAN a devenit celebra gratie rolului din filmul An Education, pentru care a fost nominalizata la premiul Oscar. Apoi a jucat in filmele Wall Street: Money never sleeps si Never let me go, in care o are ca partenera pe Keira Knightley.
  • MUMFORD & SONS este o trupa britanica infiintata in 2007, al carei album de debut, Sigh No More (2009), s-a bucurat de mare succes. Grupul a primit doua nominalizari la premiile Grammy 2011 si a fost recompensat cu un BRIT Award la categoria Cel mai bun album britanic.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *