Care sunt numele adevărate ale vedetelor?

Numeroase vedete populare au ales ca nume de scenă nume total diferite față de cele din certificatul de naștere. Și nu doar numele reale sunt surprinzătoare – motivele unora dintre schimbări sunt adesea fascinante.

Olivia Wilde

Nume real: Olivia CockburnOlivia Wilde

Olivia provine dintr-o familie de scriitori, deci nu e de mirare că a ales numele celebrului Oscar Wilde. „Este o persoană pe care o respect din multe motive – a fost revoluționar, a fost un comediant și avea o gândire profundă”, spune actrița. Deși alegerea a fost una potrivită, unele persoane consideră că numele său este sexy și duce cu gândul la un nume de actriță porno. Oops!

Bruno Mars

Nume real: Peter Gene Hernandez

Bruno Mars

Când era bebeluș era destul de grăsuț, așa că tatăl l-a poreclit Bruno după numele unui wrestler mare, solid (Bruno Sammartino). Cât despre numele Mars (Marte), cântărețul susține că multe femei îl descriau ca fiind „out of this world” – extrem de impresionant.

Katy Perry

Nume real: Katheryn Hudson

katy perry

Motivul pentru care cântăreața a ales un alt nume este destul de simplu: pentru a nu fi confundată cu actrița Kate Hudson, a preluat numele mamei sale.

Joaquin Phoenix

Nume real: Joaquín Rafael Bottom

Joaquin Phoenix

Schimbarea a venit de data aceasta din partea părinților. În 1979, ei au renunțat la numele Bottom (fund) și s-au reinventat ca familia Phoenix.

Kit Harington

Nume real: Christopher Catesby Harington

Kit Harington

Actorul a aflat că îl cheamă Christopher abia când avea 11 ani, pentru că toată lumea îi spunea Kit. „E un fel de tradiție. Fratelui meu îi spunem Jack, dar numele său real este John”, povestește el.

Jamie Foxx

Nume real: Eric Marlon Bishop

Jamie Foxx

El a observat că existau mai puține femei comedianți decât bărbați, așa că s-a trecut pe o listă cu mai multe nume unisex, printre care și Jamie Foxx. A fost primul bărbat de pe listă care a fost sunat pentru un spectacol, însă doar pentru că cei care au văzut lista au crezut că este femeie.

Lorde

Nume real: Ella Marija Lani Yelich-O’Connor

lorde

De când era copil, cântăreței îi plăcea aristocrația, așa că a fost atrasă de numele Lord. Însă acesta suna prea masculin, așa că a adăugat un E la final.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.