Care este cel mai popular liceu din Bucuresti?

By  | 

„Cel mai popular liceu din Bucuresti” este una dintre competitiile ce-si vor afla castigatorul pe 16 mai 2010, in cadrul Galei Balurilor 2010 – megaevenimentul anului pentru liceeni.

Platforma de voting „Cel mai popular liceu din Bucuresti in 2010” a fost deschisa oficial pe 15 ianuarie 2010 si va fi disponibila din pagina de start a www.galabalurilor.ro pana pe 15 mai 2010, orele 22:00.

Oricine este invitat sa voteze liceul favorit, indiferent de varsta – caci, nu-i asa, anii de liceu nu se uita niciodata!

Sistemul de vot pe care platforma il propune este foarte simplu, fiind necesari doar patru pasi pentru ca liceul favorit sa aiba o sansa in plus la dobandirea titlului. Astfel, va invitam sa accesati website-ul oficial al Galei Balurilor 2010 – www.galabalurilor.ro, sa mergeti la sectiunea „Voteaza cel mai popular liceu!”, apoi sa votati liceul care se bucura de simpatia voastra.

Gala Balurilor 2010 nu este un simplu concurs de Miss Boboc, nici un concert, nu este un show de dans, nici un concurs de popularitate sau o platforma online care sa reuneasca zeci de mii de liceeni. Gala Balurilor 2010 este evenimentul anului destinat liceenilor din Bucuresti care reuneste toate cele de mai sus.

Evenimentul va include patru competitii – Cel mai bun Bal al Bobocilor, Cel mai popular liceu din Bucuresti, Miss Popularitate si Miss Boboc Bucuresti 2010 – si va culmina cu un mega-spectacol, programat pentru 16 mai 2010 la Sala Palatului, in care vor putea fi admirate cele mai frumoase liceene din Bucuresti. Acestea vor urca pe scena alaturi de cei mai tari artisti ai momentului si vedete ale peisajului monden romanesc, intr-un regal al frumusetii si extravagantei.

Gala Balurilor 2010 este un eveniment organizat de OneBeat si Vertical Mind.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *