Cara si Sienna se tin de prostii

By  | 

Modelul de 20 de ani a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care o sărută pe actriţa britanică Sienna Miller, pe buze, însoţită de comentariul ”Studded love! X”.

Uitând de incidentul cu praful alb, Cara Delevigne a petrecut o seară minunată în compania elitei din lumea showbizului, la Gala MET 2013. Modelul a fost surprinsă în fotografii când a scăpat pe treptele casei sale un pachet care conţinea un praf alb, suspicios.

Brandul H&M, cu care Cara are contract în această perioadă, investighează incidentul urmând a lua o decizie. H&M, ca orice brand de renume care se respectă, nu tolerează consumul de droguri iar dacă se va dovedi că modelul consumă substanţe interzise va încheia colaborarea imediat.

Pe de cealaltă parte, Cara Delevigne are sprijinul casei de modă Burberry în această situaţie, prin reprezentantul ei, Christopher Bailey. Până în acest moment modelul nu a făcut niciun comentariu în ceea ce priveşte incidentul suspicios cu praful alb. Kate Moss a fost implicată şi ea într-un scandal asemănător în 2005, din cauza consumului de substanţe interzise, care a dus la încetarea contractului în valoare de 4 milioane $ cu H&M.

Atât Cara cât şi Sienna au purtat ţinute Burberry la Gala MET 2013.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *