Cara Delevingne, rol in ”50 Shades of Grey”?

By  | 

Conform publicaţiei ”The Sun”, Cara a participat la audiţii pentru un rol în ”50 Shades of Grey”, pe care şi-l doreşte cu ardoare. Ba mai mult, ea ia în considerare în mod serios o carieră în actorie şi îşi doreşte să fie luată în serios şi de celalţi. 

Acesta nu ar fi primul rol pentru Delevingne, ea a mai jucat şi în ”Anna Carenina”, alături de Aaron Taylor-Johnson. Acesta este chiar soţul regizorului lui ”50 Shades of Grey”, Sam Taylor-Johnson, aşadar şansele Carei de a apărea în film cresc substanţial.

”(Cara) este un model renumit şi o actriţă foarte bună iar Sam ştie acest lucru şi o vrea în film -deşi nu s-a stabilit încă ce rol va juca.” a declarat o sursă pentru The Sun. În plus, agentul modelului a vorbit deja cu scenaristul Kelly Marcel, care va scrie un rol special pentru ea.

Delevingne a mai primit de curând un rol şi în filmul britanic ”Kids in love”. Aşteptăm acum să vedem pe cine va interpreta Cara în ”50 Shades of Grey”, dar mai ales cine îl va interpreta pe Christian Grey.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *