Cara Delevingne, primul rol la tv

By  | 

Pentru că are lumea fashion la picioare deja, Cara Delevingne a acceptat o nouă provocare – lumea filmului. Modelul nu este la primul său rol, a apărut în „Anna Karenina” în 2012 şi anul acesta va apărea în mai multe filme precum ”Kids in Love”, ”London Fields” şi ”The Face of an Angel”.

Cara Delevingne a fost distribuită recent şi în primul său rol principal într-un film de televiziune, unde interpretează o tânără pe nume Chloe, desemnată să aibă grijă de străbunica sa în timp ce mama şi bunica sunt plecate într-o croazieră. Episodul din serialul în care a fost distribuită Cara, ”Timeless”,  va fi difuzat la tv în Marea Britanie pe 19 iunie.

Renumitul model a declarat că pasiune şi visul ei este de a deveni actriţă. ”Modellingul este un job grozav şi apreciez tot ce mi-a adus în viaţă dar nu este pasiunea mea. Mi-am dorit să joc dintotdeauna. De curând mă uitam la nişte filmuleţe din copilărie pe care nu le-am mai văzut şi jucam pe o scenă improvizată” a mărturisit Cara.

Ce părere ai, are Cara Delevingne ”stofă” de actriţă sau ar trebui să se limiteze la jobul de model, unde se descurcă mai mult decât satisfăcător?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *