Cara Delevingne este indragostita de o femeie

By  | 

După luni de zile ȋn care toată presa vorbea despre posibila relaţie dintre superbul top-model britanic Cara Delevingne, 22 de ani, şi muziciana Annie Clark aka St. Vincent, 32 de ani, modelul a recunoscut totul ȋn ultimul interviu acordat celebrei reviste Vogue.

“Cred că de a fi ȋndrăgostită de prietena mea contribuie mult la faptul că sunt atât de fericită cu cine sunt zilele acestea. Şi este un adevărat miracol că am rostit aceste cuvinte”, s-a confesat Cara.

“Mi-a luat mult timp să accept adevărul, până când m-am ȋndrăgostit de o fată la 20 de ani şi atunci am fost nevoită să-l accept. Dar am vise erotice doar cu bărbaţi… Femeile mă inspiră ȋn cel mai total mod posibil şi reprezintă şi slăbiciunea mea. Am fost rănită doar de către femei, mama mea (fostă dependentă de herionă –n.r.) a fost prima dintre ele”, a adăugat cu sinceritatea ei caracteristică superba Cara Delevingne.

Pentru a ȋncuraja şi alte femei şi bărbaţi care se luptă cu depresia sau au gânduri sinucigaşe, Cara a vorbit despre adolescenţa ei, o perioadă neagră din viaţa top-modelului, când chiar a pus problema să-şi pună capăt zilelor.

La doar 15 ani, Cara se declara depresivă, suferind de anxietate acută şi “ură faţă de persoana proprie”. Nici un terapeut nu a reuşit s-o ajute, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru calmantele sau medicamentele puternice prescrise de medici, unele “mult mai puternice decât Prozac”.

“Deodată m-a lovit un val imens de despresie, anxietate şi ură faţă de mine, iar sentimentele erau atât de puternice că mă aruncam cu capul ȋntr-un copac ȋn speranţa că mi-aş pierde cunoştinţa. Nu m-am tăiat, dar mă zgâriam până la a sângera. (…) Am fumat o grămadă de marijuana când eram adolescentă, dar eram nebună cu sau fără droguri.”

A renunţat la aceste obiceiuri după ce a ascultat melodia SpottieOttieDopaliscious a formaţiei Outkast la ȋnmormântarea unui prieten care murise din cauza unei supradoze de heroină. “Am simţit că este ca un semnal de avertizare din partea lui şi deodată m-am simţit furioasă pe mine ȋnsămi”, se confesează vedeta.

Cara Delevingne este in mod oficial actrita

Care sunt modelele care vor urca pe podium la Victoria’s Secret Show 2014

 

 

Comments

comments