Cara Delevigne vorbește despre de ce și-a tuns, de fapt, părul

By  | 

Toată lumea a fost șocată atunci când Cara Delevigne și-a tuns tot părul, dar explicația era simplă: a făcut-o pentru un rol. De fapt, acesta nu a fost singurul motiv pentru care modelul-actriță s-a tuns.

Delevigne s-a tuns în aprilie, când filma pentru Life in a Year, unde va interpreta rolul unei femei bolnave de cancer care mai are doar un an să trăiască. Cu toții am apreciat cât de implicată este tânăra de 24 de ani, însă ea a mai avut un motiv pentru care să se tundă.

În cadrul unui interviu pentru publicația americană pentru femei WWD, ea a spus: „Doar făcând asta m-am simțit eliberată. Nu ai nevoie de păr pentru a fi frumoasă, iar acesta este mesajul pe care am avut nevoie să îl transmit.”

Delevigne spune că tunsoarea a influențat modul cum se îmbracă și cum privește stilul în general. „Prefer să port mai des rochii, pentru a mă simți mai feminină.”

„Probabil lucrul de care sunt cel mai pasionată acum este să fiu o inspirație pentru fete, pentru tineretul din ziua de azi, pentru că asta e cel mai important lucru”, spune ea. „Indiferent dacă jos într-un film, lucrez cu o organizație de caritate sau fac alte lucruri, vreau să încerc să răspândesc un mesaj pozitiv.”

Recent, și Kristen Stewart și Kary Perry și-au tuns tot părul și au fost lăudate pentru curajul lor.

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Katy Perry

Katy Perry

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *