Cantareata Lily Allen este insarcinata cu primul ei copil

By  | 

Potrivit unor analize medicale recente, cantareata britanica in varsta de 25 de ani este insarcinata in trei luni, a explicat aceasta intr-un interviu acordat tabloidului The Sun.

Lily Allen, fiica actorului Keith Allen, si iubitul ei, specialistul in bodybuilding Sam Cooper, in varsta de 32 de ani, au o relatie din vara anului 2009.

Stirea despre sarcina cantaretei a aparut dupa o perioada marcata de numeroase zvonuri in presa britanica potrivit carora Lily Allen intentioneaza sa renunte la cariera muzicala. Zvonurile au fost alimentate si de recenta anulare a concertului pe care Lily Allen trebuia sa il sustina in cadrul festivalului Benicassim din Spania.

Totodata, in timpul festivalului Wireless de la Londra, de luna trecuta, unde Lily Allen a cantat in deschiderea concertului rapperului american Jay-Z, fanii au remarcat faptul ca artista britanica renuntase la alcool si la fumat.

In ianuarie 2008, cantareata a suferit un avort spontan, ea fiind insarcinata cu copilul lui Ed Simons, unul dintre membrii grupului Chemical Brothers.

Anul acesta, Lily Allen a lansat o linie vestimentara vintage – Lucy In Disguise -, impreuna cu sora ei mai mare, Sarah Owen.

Lily Allen a devenit celebra pe scena muzicii pop in 2006, cu single-ul „Smile”, si a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul sau de debut, „Alright Still”, care s-a vandut in peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizari la premiile Grammy, BRIT si MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul „It’s Not Me, It’s You”, in 2009, pentru care a castigat un BRIT Award la categoria „cea mai buna artista britanica”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *