Cantareata Lily Allen a pierdut sarcina

By  | 

In ianuarie 2008, cantareata a suferit un alt avort spontan, ea fiind insarcinata pe atunci cu copilul lui Ed Simons, unul dintre membrii grupului Chemical Brothers.

„Trebuie sa confirm cu multa tristete ca Lily Allen si iubitul ei, Sam Cooper, au pierdut acest copil. Cuplul a cerut sa i se respecte intimitatea in aceasta perioada dificila. Nu vor exista alte comentarii”, a adaugat acelasi purtator de cuvant intr-o declaratie de presa.

Cantareata Lily Allen, in varsta de 25 de ani, si iubitul ei, specialistul in bodybuilding Sam Cooper, in varsta de 32 de ani, au o relatie din vara anului 2009.

Lily Allen a devenit celebra pe scena muzicii pop in 2006, cu single-ul „Smile”, si a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul sau de debut, „Alright Still”, care s-a vandut in peste 2,6 milioane de copii.

Albumul i-a adus nominalizari la premiile Grammy, BRIT si MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul „It’s Not Me, It’s You”, in 2009, pentru care a castigat un BRIT Award la categoria „Cea mai buna artista britanica”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *