Cantareata Emma Bunton a creat o linie vestimentara pentru copii

By  | 

Hainele pentru copii create de Emma Bunton vor fi vandute in reteaua de magazine Argos, iar Beau, fiul in varsta de patru ani al cantaretei, este modelul care va promova aceasta linie vestimentara.

Emma Bunton, ea insasi model pentru articolele vestimentare pentru copii in anii ’80, a declarat pentru publicatia Daily Mirror: „Am aparut de cateva ori in catalogul produselor vandute de aceasta retea si e minunat sa fac din nou acest lucru, de aceasta data in calitate de designer al colectiei mele. E ceva ce mi-am dorit dintotdeauna. Am lucrat mult la aceasta linie vestimentara si sunt mandra de rezultat”.

Colectia cuprinde 99 de articole vestimentare care se adreseaza copiilor in varsta de pana la 10 ani si va putea fi gasita in magazinele din reteaua Argos, incepand cu luna ianuarie 2012.

Emma Bunton, logodnica fostului cantaret devenit maestru bucatar Jade Jones, a declarat recent ca experienta maternitatii a apropiat-o din nou de celelalte membre ale grupului Spice Girls – Mel B, Mel C, Victoria Beckham si Geri Halliwell.

Trupa Spice Girls, fondata in 1994, a cunoscut succesul dupa lansarea primului single, Wannabe, in 1996, acesta urcand pe primul loc in topurile muzicale din 30 de tari. Astfel s-a nascut un fenomen international, numit Girl Power. In cinci ani de existenta, trupa britanica a vandut 55 de milioane de albume.

Pe 31 mai 1998, in plin turneu, Geri Halliwell a anuntat ca va parasi trupa. Cele patru membre ramase – Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton si Melanie Chisholm – au lansat un al treilea album in 2000, „Forever”, iar trupa s-a destramat in februarie 2001.

In 2007, cantaretele s-au reunit pentru o scurta perioada de timp, pentru turneul Return of the Spice Girls, care s-a bucurat de succes.

Recent, presa britanica a publicat o serie de informatii potrivit carora membrele grupului Spice Girls intentioneaza sa se reuneasca pentru a filma un lungmetraj biografic si pentru a canta la ceremonia oficiala de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *