Cameron Diaz, surprinsa de paparazzi fara machiaj

By  | 

Actrita Cameron Diaz va implini in luna august 41 de ani, vedeta declarand de nenumarate ori ca se simte mai bine in prezent decat atunci cand avea 25 de ani.

Cu toate astea, vedeta a fost surprinsa fara machiaj de camerele de fotografiat si se pare ca anii au trecut peste frumusetea ei.

Cameron Diaz demonstreaza ca poate avea un corp de invidiat chiar si la 40 de ani. Vedeta a realizat un pictorial provocator in luna octombrie 2012, atunci cand a marturisit pentru revista Esquire ca se simte mai bine la cei 40 de ani decat la 25.

Fotografiile au fost incendiare, insa acum vedeta a fost surprinsa fara machiaj, iar imaginea e cu totul alta. Se simte clar ca la 25 de ani, dar cu siguranta nu mai arata ca la 25.

Cameron Diaz a aparut in atentia publicului din postura de model, dupa care aceasta a devenit o obisnuita a comediilor romantice, ea jucand in filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa/ Something about Mary" (1998), dar si in drama "Vanilla Sky/ Deschide ochii" (2001) si in franciza "Charlie’s Angels".

Cel mai recent film in care a jucat Cameron Diaz este "What to Expect When You’re Expecting/ La ce sa te astepti cand esti insarcinata".

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *