Cameron Diaz e designer de pantofi

By  | 

Cameron Diaz şi-a lărgit aria de interes astfel că a lucrat la  prima colecţie de pantofi în colaborare cu brandul Pour La Victoire. Deşi nu pare genul fashionistă, actriţa are experienţă în locrul cu pantofii cu toc. În timpul filmărilor la ”Charlie’s Angels”, Cam şi colegele ai au fost nevoite să filmeze pe tocuri scene de luptă, astfel că ştie cât de importantă este comoditatea (funcţionalitatea) lor.

”Cand am venit prima dată la PLV am remarcat potenţialul de lucru pentru că brandul nu avea propria lui identitate. Era puţin haos, fapt pe care l-am privit ca pe o oportunitate de a crea o identitate” a declarat Cameron Diaz pentru Footwear News.

Procesul de creaţie s-a desfăşurat în paralel cu filmările pentru ”Annie”, ceea ce a însemnat mai multă muncă decât ar fi fost normal. Actriţa ar putea să apară şi în reclamele pentru colecţia de toamnă, care va fi fotografiată de celebrul Terry Richardson.

Cameron Diaz, 41, a jucat în filme ca ”There’s Something About Mary” (1998), ”Charlie’s Angels” (2000, 2003), ”Gangs of New York” (2002), ”Night and day” (2010) şi o vom vedea în 2014 în 2 filme importante ca ”The Other Woman” şi ”Annie”.

Ce părere ai despre cele 4 modele de încălţări create de Cameron Diaz în colaborare cu Pour la Victoire?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *