Cameron Diaz confirmă oficial că a renunțat la actorie

By  | 

Cameron Diaz, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit într-un interviu recent că nu mai lucrează în industria cinematografică.

În luna martie a acestui an, actrița Selma Blair a acordat un interviu publicației americane Metro în care a menționat că Diaz a renunțat la actorie. Cele două au jucat împreună în The Sweetest Thing și, potrivit lui Blair, i-ar fi plăcut să filmeze o continuare a filmului , însă Cameron Diaz nu mai plănuiește să joace în filme, preferând să petreacă timpul alături de soțul său. Totuși, la scurt timp după, Selma Blair a anunțat prin intermediul Twitter că totul a fost o glumă.

Bineînțeles, zvonul a continuat să circule. În plus, o sursă a declarat pentru o altă publicație că fosta actriță este în continuare inundată de scenarii, dar pur și simplu nu este interesată.

Acum câteva zile, însă, Cameron Diaz a confirmat zvonul în cadrul unui interviu pentru Entertainment Weekly. Au fost invitate și Christina Applegate și Selma Blair, iar subiectul discuției a fost aceeași comedie menționată mai devreme, în care au jucat împreună. De data aceasta, Cameron însăși a recunoscut că a renunțat la actorie.

Ultimul său rol a fost în 2014, când a jucat unul dintre rolurile principale din comedia Annie. Ea și-a început cariera în 1994, când a jucat alături de Jim Carrey în The Mask. Mai este cunoscută și pentru Sex Tape, Vanilla Sky și, bineînțeles, Charlie’s Angels.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *