Bruno Mars, show exceptional la SUPER BOWL 2014

By  | 

Nu, Bruno Mars nu este Beyonce, dar este un artist desăvârşit, cu o energie extraordinară şi o voce impresionantă. Show-ul lui Mars a început cu presaţia pasională a artistului la tobe, după care s-a alăturat trupei sale (all men) costumaţi cu toţii în sacouri aurii strălucitoare şi debordând de energie.

Din punct de vedere vizual, Beyonce a avut un show mult mai impresionant anul trecut cu trupa sa formată exclusiv din fete, cu costumele lor senzuale şi coregrafia psihedelică. Prestaţia lui Bruno Mars a fost mult mai impresionantă la nivel auditiv, însă; artistul a cântat mai mult şi ca să fim sinceri, mult mai bine. Dar nu i-am putea reproşa nimic lui Bey, care a avut un show complex şi sexy.

Lui Mars i s-au alăturat pe scenă şi cei de la Red Hot Chilli Peppers, coloraţi, săltăreţi şi dezinhibaţi, aşa cum îi ştiam şi din spectacolul din România din vara anului trecut. Anthony Kiedis a cântat la bustul gol (şi nu a făcut deloc rău), îmbrăcat cu o pereche de colanţi coloraţi peste care a purtat o pereche de bermude.

Bruno şi-a încheiat cu totul şi cu totul emoţionant prestaţia, cu melodia ”Just the way you are” pe care câţiva soldaţi aflaţi în misiune au dedicat-o partenerilor şi familiei care îi aşteaptă acasă.

Iată mai jos întregul spectacol alui Bruno Mars de la Super Bowl 2014. Îţi place?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *