Britney Spears, videoclip nou pentru ”Perfume” VIDEO

By  | 

Multe femei care se confruntă cu această situaţie dificilă vor asculta noul single promovat de Britney Spears ”pe repeat”! Videoclipul este cât se poate de sugestiv, iar finalul este unul nefericit pentru eroina noastră, aşdar nu este deloc încurajator!

În ”Perfume”, Britney cântă despre infidelitate, despre faptul că femeia ”simte” când apare cineva nou în peisaj şi că de multe ori preferă să creadă că doar i se pare, deşi ştie sigur că nu a aşa. Brit joacă rolul femeii ”încornorate” şi singura ei reacţie este de a-şi marca teritoriul cu… parfum.

În finalul videoclipului tipul rămâne cu cealaltă femeie iar iubita încă mai speră că se va întoarce la ea. Adevărul este că cele mai multe femei refuză să accepte realitatea şi încearcă să resusciteze o relaţie terminată de mult. Iar în situaţia în care nu este prima dată când el ”calcă strâmb” nu mai încap îndoieli în privinţa deznodământului.

Putem spune că Spears a ajuns într-adevăr la maturitate atât în viaţa personală cât şi în carieră. Britney este într-o relaţie stabilă, este fotografiată adesea împreună cu băieţii săi la antrenamentele de fotbal unde vine şi tatăl lor, Kevin Federline şi munceşte foarte intens pentru a lua topurile cu asalt. Următorii 2 ani din viaţa artistei sunt dedicaţi rezidenţiatului din Las Vegas dar şi promovării ultimului album, ”Britney Jean”.

Tu ai făcut parte vreodată dintr-un triunghi amoros? Cum s-a sfârşit pentru voi?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *