Britney Spears isi va incanta fanii cu un nou album

By  | 

Tot acesta a declarat intr-un interviu scurt, inregistrat pe siteul de canale TV UStream, ca pentru acest nou album a lucrat alaturi de Britney incepand din luna martie si inregistrarile se vor incheia in scurt timp: „Fanii lui Britney vor fi foarte fericiti in cateva saptamani.”

Casa de discuri Jive a anuntat, inca de la inceputul acestui an ca Britney lucreaza la o continuare a albumului ei din 2008, Circus, dar a refuzat sa mentioneze o data estimativa la care albumul va fi gata de lansare.

Albumul, care nu poarta deocamdata un nume, va fi al saptelea album de studio al cantaretei si se zvoneste ca ar include numeroase colaborari. Printre numele altor producatori care vor lucra la cateva din noile ei piese, se afla Danja si Predator Dub Assassins.

Rodney a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicii: Witney Huston, Jennifer Lopez, Destiny’s Child, Michael Jackson, Brandy si Lady Gaga. A mai lucrat, deasemenea, si cu Britney in 2002 la piesele „Overprotected” si „I Love Rock ‘n’ Roll”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *