Britney Spears face un anunt surpriza

By  | 

Britney Spears face un anunţ surpriză.

Artista a declarat în premieră la show-ulGood Morning America”  printr-un eveniment deosebit, la care au participat şi fanii ei, că următorii 2 ani se va muta pe scena de la Planet Hollywood Resort & Casino din Las Vegas. Brit va câştiga 310 mii de dolari pe reprezentaţie şi va avea 48 de reprezentaţii pe an, pentru care va încasa la finalul contractului nu mai puţin de 30 de milioane de dolari.

Spre deosebire de Spears, o altă vedetă care are show în Vegas şi care câştigă considerabil mai mult, este Celine Dion. Aceasta are 70 de spectacole pe an şi este plătită pentru o reprezentaţie cu suma de 476 de mii de dolari. Pentru Britney, suma de 15 milioane este echivalentul salariului pe care l-a încasat în show-ul tv ”X Factor”, unde a făcut parte din juriu. Aşa cum susţine şi în ultimul său hit, munca este deosebit de importantă, mai ales când ai şi aşteptări mari.

”Mă simt ca acasă pe scenă şi mă simt binecuvântată să pot face asta, este jobul meu” a mărturisit cu sinceritate artista.

Anunţul lui Britney a fost spectaculos, aşa cum este totul în Vegas. Ea şi-a convocat fanii la o şedinţă foto inedită în mijlocul deşertului Mojave, unde au realizat un poster uman de dimensiuni impresionante. Se spune că evenimentul a costat în jur de 100 de mii de dolari.

Spectacolul susţinut de vedetă, ”Piece of me”, va începe de pe 27 decembrie anul acesta, iar biletele, care încep de la 59 de dolari, vor fi puse în vânzare încă de vineri (19 septembrie). Datele celor 96 de spectacole vor fi flexibile, astfel încât Brit să poată merge şi în turneul de promovare a noului album pe care îl lansează pe 3 decembrie.

Iată şi declaraţiile lui Spears, împreună cu imagini impresionante ale posterului uman, pentru „Good Morning America”

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *