„Bravo, ai stil! Celebrities”: Imagini din culise

Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities” a fost așteptată cu sufletul la gură de sute de mii de fani, care urmăresc fiecare ediție. Concurentele, celebrități intrate în competiția modei, și-au construit fan cluburi solide în social media, iar aparițiile fetelor în cadrul show-ului atrag permanent reacțiile fanilor. În spatele rezultatului spectaculos, afișat în defilările pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities” se află o echipa formată din zeci de profesioniști și ore de pregătiri în culise, înainte de momentul filmărilor propriu zise.

Momentul zero” al pregătirilor debutează în zori, când concurentele se prezintă una câte una în culise, în camerele special amenajate. Înaintea procesului de stilizare și transformare în cabina de make-up și hairstyling, fiecare dintre acestea își așează cu grijă arsenalul vestimentar în dulapurile repartizate fiecărei concurente.

Întreagă încăpere este inundată de luminile din cabina de machiaj, cele nouă concurente sunt pregătite de o  întreagă echipa de make-up artiști și hairstylisti, pentru ca rezultatul final, când se vor prezența în față juraților, să fie impecabil. 

Forfota este cuvântul care descrie excelent momentele înainte de defilarea pe podiumul show-ului Bravo, ai stil! Celebrities”. Pentru make-up, hairstyling, accesorizare și pregătirea în cel mai mic detaliu a outfitului, cele nouă concurente petrec în cabina lor ore bune.

Întreg parcursul stilistic al celor nouă concurente Bravo, ai stil! Celebrities” îl puteți urmări de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00, în edițiile difuzate la Kanal D.

Foto: PR Kanal D

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.