Brad Pitt şi Charlize Theron, într-o relaţie de iubire?

Se pare că doi dintre cei mai râvniţi actori de la Hollywood, Brad Pitt (55 ani) şi Charlize Theron (43 ani) formează un cuplu, după ce chiar fostul soţ al lui Charlize le-a făcut cunoştinţă, Sean Penn.

Aşa cum nimeni nu se aştepta, cel mai nou cuplu de la Hollywood ar putea fi chiar Brad Pitt, divorţat de ultima sa soţie Angelina Jolie şi Charlize Theron, potrivit The Sun, citat de Daily Mail.

Unul dintre apropiaţii cuplului a mărturisit că relaţia s-a înfiripat în ajunul Crăciunului, dar că cei doi erau prieteni de ceva vreme. Cuplul a fost văzut pentru prima oară la un eveniment, săptămâna trecută, mai precis la proiecţia filmului Netflix Roma, ce a avut loc la Chateau Marmont, Hollywood, pe 12 ianuarie.

“Vedeta sud africană a băut un cocktail cu votcă, în timp ce el a băut numai apă minerală“, (asta pentru că Brad Pitt a decis să nu mai consume alcool după despărţirea de Angelina. „El a cuprins-o cu mâna pe la spate, iar la un moment dat i-a făcut cu ochiul. Amândoi par cu adevărat fericiţi“, a declarat sursa.

Deşi au petrecut mult timp la reşedinţa lui Brad Pitt din California, se crede că Charlize nu i-a cunoscut încă copiii. Actriţa are, la rândul ei, doi copii adoptaţi August şi Jackson. 

Şi în 2017 au existat zvonuri privind o apropiere amoroasă a celor doi, însă pe atunci zvonurile au fost categoric anulate. Aşteptăm să vedem ce le aduce, totuşi, 2019?!

Citeşte şi: Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt!

Sursă foto: Instagram

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.