Brad Pitt si Angelina Jolie au donat 340.000 $ victimelor foametei din Somalia

By  | 

Organizatia care a beneficiat de aceasta donatie acorda sprijin mamelor care au fost nevoite sa-si paraseasca locuintele in aceasta tara devastata de razboi.

Mohamed Dahir a declarat din partea organizatiei ca banii primiti de la Brad Pitt si Angelina Jolie vor permite extinderea taberei de refugiati Badbaado din capitala Somaliei, Mogadiscio, unde ajung zilnic circa 300 de femei si copii.

Se estimeaza ca aproximativ 29.000 de copii cu varsta sub 5 ani au murit din cauza secetei si a foametei din Somalia, iar Organizatia Natiunilor Unite (ONU) sustine ca 750.000 de oameni sunt in pericol sa moara de foame in urmatoarele cateva luni.

Actrita Angelina Jolie, care creste sase copii, le-a multumit recent refugiatilor somalezi ca au inspirat-o si au ajutat-o sa fie un parinte mai bun. "Le sunt atat de recunoascatoare familiilor de refugiati ca am onoarea sa fi petrecut ultimii ani cu ei. De la ei am invatat sa fiu o persoana mai buna, o mama mai buna. M-au inspirat aratandu-mi forta de neoprit a spiritului uman", a declarat actrita.

  • Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna sase copii, trei adoptati – Maddox, nascut in 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in 2003, in Vietnam – si trei biologici: Shiloh, nascuta in 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in 2008.
  • Angelina Jolie si Brad Pitt sunt impreuna din 2004, cand s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Mr. and Mrs. Smith.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *