Bogdan Nicolai – Cum am ajuns entertainer

Jurnalist, om de radio și televiziune, autor, MC și endorser, Bogdan Nicolai are un CV mai bogat decât al majorității, așa că e normal să te întrebi în primul rând când apucă să le facă pe toate și în al doilea rând cum a ajuns în această industrie. Nu-i problemă, am făcut-o noi pentru tine. Parcurge interviul de mai jos și află ce înseamnă să mănânci entertainmentul pe pâine și care-i secretul unei cariere de succes în acest domeniu atât de imprevizibil.

  1. Cum ai ajuns să faci asta? Care e parcursul din spate?

La 14 ani m-am apucat de televiziune. La 15 de radio. La 18 am intrat la Jurnalism. La 19 ani m-am angajat la Pro TV, au urmat Pro FM, MTV, The ONE, ProMotor, Times New Roman, Europa FM şi altele.

  1. Ce te fascineaza cel mai mult la jobul de entertainer si de prezentator (de emisiuni si de evenimente)?

Că nu il simt ca pe o muncă. Dacă stau bine să mă gândesc, nu am simțit că muncesc mai mult de trei luni, cumulat, în toată viața mea. Asta pentru că am evitat pe cât posibil să fac lucruri care nu-mi fac o reală placere. Trebuie ca măcar să fiu motivat.

  1. Care e cel mai solicitant aspect al meseriei tale și cum îi faci față?

Ca entertainer, trebuie să fii mereu fresh, mereu conectat, mereu spontan, să îmi păstrez starea de bine şi să le-o transmit şi celorlalți. Toate acestea necesită multă odihnă şi multă relaxare.

  1. Ce calități ar trebui să aibă cineva ca să poată face ce faci tu?

Simtul umorului şi dragostea reală față de oameni sunt esențiale. Lucrezi în permanență cu publicul. Eşti înconjurat de oameni care sunt cu ochii ațintiți spre tine şi aşteaptă să spui ceva care să îi mişte.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de print – iarnă a revistei Cosmopolitan Man.

FOTO: PR. Text: Roxana Dobriță

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.