Blake Lively va lansa un proiect personal pe internet

By  | 

Blake Lively a avut destul timp la dispoziţie să se gândească la un proiect personal în ultima vreme, aşa că s-a decis să exploateze o nişă existentă pe internet şi să lanseze un site. Curioşii au sugerat ideea unui site de lifestyle, asemeni blogului lui Gwyneth Paltrow, GOOP.

Într-un interviu acordat recent publicaţiei ”New York Magazine”, Blake spune că declaraţiile ei sunt în mod intenţionat vagi, pentru că nu vrea să ne strice surpriza. Singura declaraţie fermă în ceea ce priveşte noul ei proiect personal care va fi lansat pe internet cât de curând este că nu va fi un site de lifestyle.

”Sunt în continuare foarte vagă. Da, va fi un site, dar nu neapărat de lifestyle. Este câte puţin din toate” a mărturisit actriţa care se declară fan GOOP. Lively susţine că a trebuit să ia o pauză de la actorie şi că acest proiect reprezintă o metodă ideală de escapism.

Ce mai face Blake Lively pe internet? Ei bine, se uită pe YouTube la filmuleţe cu căţeluşi -preferatul ei este unul cu un câine de vânătoare şi un urangutan, postat pe canalul National Geographic. ”Îmi doresc un urangutan atât de tare. Sunt atât de drăguţi!” Blake are şi un cont secret de Pinterest, a mărturisit actriţa în acelaşi interviu. Pe lângă pin-urile despre hairstyle, Blake a mărturisit că re-pinuieşte pozele cu soţul său, Ryan Reynolds. Cât de drăguţ, nu-i aşa?

Iar dacă te-ai plictisit de look-ul angelic şi aproape perfect al actriţei, află că aceasta ia în considerare o schimbare dramatică de look. ”Cred că tunsorile pixie sunt atât de drăguţe. Cred că toate persoanele care au acest tip de tunsoare sunt foarte curajoase. Este o provocare să faci acest pas. Aş face şi eu asta? Poate.”

După ce a terminat filmările la serialul de succes ”Gossip Girl”, Blake Lively a luat o pauză de la cariera de actriţă. În afara de ”Savages”, pe care l-a lansat tot în 2012, anul în care a terminat filmările în rolul Selenei van der Woodsen, actriţa nu a început să mai lucreze la altă producţie. În schimb, a fost ocupată să devină doamna Ryan Reynolds.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *