Blake Lively a dat actoria pe viata de familie

By  | 

Blake a luat în mod evident  o pauză de la actorie. Ultimul film în care a jucat aceasta este ”Savages”, care a fost lansat anul trecut. Între timp, cea mai importantă activitate a doamnei Reynolds este decorarea locuinţei cuplului din New York. Ei sunt vecini de cartier cu Martha Stewart, cea care le-a organizat nunta.

”Munca este importantă dar marea mea pasiune este viaţa personală” a mărturisit actriţa într-un interviu acordat publicaţiei Lucky, pe a cărei copertă va apărea în septembrie.

Cuplul Lively-Reynolds este extrem de discret. Aceştia şi-au organizat nunta în secret şi au reuşit să se înconjoare în continuare de mister prin apariţii rare în public şi proiecte profesionale rare. Cei doi se bucură de relaţia lor şi de noul statut de familie.

”În filme şi televiziune nu reuşeşti să te bucuri de rezultatele muncii decât după luni de aşteptare. Atunci când îţi construieşti o locuinţă ai parte de rezultate imediate” a declarat Blake. Cei doi sunt foarte pasionaţi de transformarea casei care va deveni ”acasă” pentru ei. Blake şi Ryan colindă toate magazinele de mobilier şi decoraţiuni de interior în cautarea unor obiecte cât mai originale şi care să îi reprezinte.

Ryan este un factor de decizie important atunci când aleg să achiziţioneze ceva, deoarece tânăra sa soţie consideră că acesta are gusturi mai bune decât ea. ”Sunt foarte norocoasă să fiu cu cineva care are gusturi mai bune decât mine. Ne influenţăm unul pe celălalt în diferite moduri” a mărturisit Lively.

Blake a declarat că şi stilul ei personal s-a schimbat de când a devenit doamna Reynolds şi că este un lucru firesc. ”Sper că mă îmbrac diferit la 25 de ani faţă de atunci când am absolvit liceul. Sper să nu mă opresc din a mă schimba niciodată.”

Ultima apariţie a cuplului fost cu ocazia lansării filmului animat ”Turbo”, în care Ryan îi împrumută vocea eroului principal, un melc…turbo!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *