Beyonce, show incendiar la SUPER BOWL 2013

By  | 


Beyonce
a purtat in timpul spectacolului o tinuta extrem de sexy din piele si dantela neagra, creata de designerul Rubin Singer.

Intregul show a fost urmarit la televizor de peste 100 de milioane de spectatori din America, iar pe stadion au fost peste 70 de mii de oameni care au urmarit cu rasuflarea taiata prestatia artistei.

O surpriza placuta pentru fani a fost si reunirea trupei Destiny’s Child pe scena SUPER BOWL. Beyonce, acompaniata de fostele sale colege de trupa Kelly Rowland si Michelle Williams, au interpretat, spre deliciul tuturor piesele “Bootylicious” si “Independent Woman” din repertoriul trupei dar si piesa “Single Ladies”.

Show-ul a decurs fara incidente, spre deosebire de anii trecuti, cand spectatorii au putut admira sanul lui Janet Jackson sau anul trecut, gestul indecent al cantaretei MIA.

Cu toate acestea, dupa prestatia lui Beyonce, o pana de curent a pus stapanire pe stadion mai bine de jumatate de ora si a impiedicat reluarea jocului.

Au mai cantat in cadrul evenimentului si Jennifer Hudson impreuna cu un cor de copii care au interpretat “America the Beautiful” si la final Alicia Keys, a interpretat acompaniata de pian imnul national american.

Vezi clipul mai jos:
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *