Beyonce lanseaza topurile Queen Bee

By  | 

Beyonce a lansat săptămâna trecută o ediţie limitată de bluze şi tricouri ȋn stil minimalist pe care apare “pseudonimul” său, “queen bee” ca substantiv, demn să figureze ȋntr-un dicţionar.

beyonce-queen-bee-sweatshirt

Beyonce, cea mai influenta vedeta

Beyonce a lansat linia de topuri ediţie limitată pe contul său de Instagram şi cum a ales să se ȋmbrace cu bluza, te anunţăm că toate sweatshirt-urile Queen Bee au fost epuizate, dar mai ai o şansă să cumperi tricourile negre produse sub brand-ul BAW London, “baw” este o prescurtare pentru “black & white”.

Cu toate că bluzele au fost comercializate la un preţ super-piperat, nu mai puţin de 100 de dolari bucata, fanele s-au ȋnghesuit să-şi cumpere bluza cu design creat de celebra cântăreaţă. Tricourile negre Queen Bee sunt ceva mai ieftine, 60 de dolari bucata.

Cred că milionul de like-uri primit pentru fotografia de pe Instagram cu bluza Queen Bee le-a determinat pe fete să nu se mai uite ȋn buzunar ȋnainte să cumpere bluza statement “semnată” de Beyonce.

28FE665600000578-3093593-image-m-2_1432338608330

Având ȋn vedere că Instagram-ul lui Beyonce are nu mai puţin de 27 de milioane de followeri, nu ne putem ȋndoi că ea este cu adevărat The Queen Bee.

Kate si William i-au cunoscut pe Beyonce si Jay Z

Beyonce va crea o linie de haine in parteneriat cu Topshop

 

 

 

Comments

comments