Beyonce, data in judecata pentru 100 de milioane de dolari

By  | 

Beyonce este acuzata ca le-ar fi „distrus” Craciunul din 2010 angajatilor companiei Gate Five, care produce jocuri video, dupa ce ar fi solicitat mai multi bani pentru a aparea in jocul video Starpower: Beyonce.

Decizia ei l-ar fi determinat pe principalul investitor in acest proiect sa se retraga si a reprezentat, potrivit acuzatiilor inainte de compania Gate Five, „o incalcare de rea-credinta a contractului”.

Ei afirma totodata ca artista americana „a distrus afacerile firmei Gate Five si a lasat fara locuri de munca 70 de angajati, cu o saptamana inainte de Craciun”.

Jocul video se afla in etapa de dezvoltare si urma sa fie lansat de Craciun in 2011, dar proiectul a fost anulat, dupa ce „o solicitare exorbitanta, prin care se cerea o compensatie financiara complet noua”, a sosit din partea artistei americane, „intr-un moment crucial in dezvoltarea proiectului”.

Printr-o alta decizie de afaceri considerata controversata de presa americana, Beyonce a anuntat in urma cu cateva saptamani ca a renuntat la serviciile tatalui ei, Matthew Knowles, in calitate de manager al ei.

Matthew Knowles a coordonat cariera fiicei lui inca de pe vremea cand Beyonce canta in grupul Destiny’s Child, la sfarsitul anilor ’90.

  • Beyonce Knowles (29 ani) a lansat primul ei album solo, Dangerously in Love, in 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child. Continand hiturile Crazy in Love si Baby Boy, albumul a devenit un un mare succes, fiind recompensat cu cinci premii Grammy. Dupa desfiintarea trupei Destiny’s Child, in 2005, Beyonce a lansat un al doilea album solo, intitulat B’Day (2006). Albumul a debutat pe prima pozitie in topul Billboard si include piese de succes precum Déjà Vu, Irreplaceable si Beautiful Liar. Cel de-al treilea album de studio al cantaretei, I Am… Sasha Fierce (2008), contine hitul Single Ladies (Put a Ring on It) si i-a adus artistei alte sase premii Grammy. De altfel, Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe Grammy-uri, primind 16 astfel de trofee: trei ca membra a grupului Destiny’s Child si alte 13 in calitate de artista solo.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *