Beyonce, cadouri surpriza pentru clientii unui supermarket

By  | 

Diva pop a momentului, Beyonce, şi-a surprins fanii cu o vizită la un supermaket din suburbiile oraşului Boston, unde ultimul ei album  tocmai fusese pus în vânzare. Artista era îmbrăcată festiv, într-o rochiţă mini verde mentă şi o jachetă stil biker, iar părul blond  şi neobişnuit de lung era aranjat în bucle.

Clienţii supermarketului Walmart, unde şi-a făcut apariţia Beyonce, au primit din partea divei câte un voucher-cadou în valoare de 50 $ pentru cumpărăturile de Crăciun. În total suma lăsată de Beyonce pentru persoanele aflate în centrul comercial în acel moment s-a ridicat la 37.500 $, conform unui reprezentant al cântăreţei.

”Sunt Beyonce. Am oprit la magazin astăzi pentru că albumul meu tocmai a ajuns aici. Vreau să fac tuturor câte un cadou micuţ. Pentru toată lumea aflată în supermarket acum, primii 50$ din cumpărăturile de Crăciun sunt din partea mea. Crăciun cât mai fericit din partea lui Beyonce” le-a transmis cântăreaţa tuturor, aşa cum poţi vedea în filmuleţul de mai jos.

Cel de-al cincilea album al lui Beyonce a fost lansat în secret de cântăreaţă şi a vândut peste 1 milion de copii în prima săptămână, exclusiv pe iTunes. Artista a intrat în istorie cu acest nou album deoarece toate melodiile lansate beneficiază şi de videoclipuri, pentru care Beyonce a muncit în jur de 1 an şi jumătate în secret. Iar rezultatul este unul uluitor, aşa cum ne-am putea aştepta din partea sa.

Ce părere ai despre ultimul album al lui Beyonce? Crezi că a fost o idee bună să lanseze toate videoclipurile odată cu albumul?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *