Beyonce – artistul cu cel mai mare onorariu pe minut

By  | 

Artista americana a fost platita cu 2 milioane de dolari pentru a interpreta cinci piese in timpul unui concert privat, sustinut in seara de Revelion din 2010, pe insula St. Barts. Beyonce a primit astfel 113.080 de dolari pentru fiecare minut pe care l-a petrecut pe scena.

Pe locul al doilea s-a clasat cantareata americana Mariah Carey, care a primit 1 milion de dolari – 70.675 dolari pe minut – pentru un recital de patru piese pe care l-a sustinut in timpul unei petreceri similare, organizata pe aceeasi insula din Marea Caraibelor in 2009.

Cantareata australiana Kylie Minogue ocupa pozitia a treia, cu 52.530 de dolari pe minut. Ea a primit un onorariu de 3,1 milioane de dolari pentru un recital de o ora pe care l-a sustinut in timpul petrecerii de inaugurare a hotelului Atlantis din Dubai, in noiembrie 2008.

Pe locul al patrulea s-a clasat Jennifer Lopez, care a primit 39.800 de dolari pe un minut, de la miliardarul rus Andrei Meinichenko, pentru a canta la petrecerea organizata de ziua de nastere a sotiei acestuia, in 2007.

Trupa britanica The Rolling Stones ocupa locul al cincilea in acest top, cu 38.588 de dolari pe minut. Muzicienii britanici au primit 3,5 milioane de dolari pentru un concert de o ora si jumatate pe care l-au sustinut in 2002, la petrecerea care a marcat cea de-a 60-a aniversare a miliardarului texan David Bonderman.

Potrivit site-ului Saucytime.com, care isi taxeaza utilizatorii cu 3,18 dolari pe minut pentru serviciile sale, pe locurile urmatoare s-au clasat:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *