Ben Affleck&Jennifer Garner. Divortati, dar impreuna

By  | 

Se pare că şi vedetele de la Hollywood au adoptat noul trend care a cuprins o lume ȋntreagă: “despărţiţi, dar ȋmpreună”. Dar ȋn timp ce ȋn afara Los Angeles-ului, motivul pentru care vechile cupluri rămân ȋmpreună este de ordin financiar, ȋn cazul celebrităţilor copiii reprezintă raţiunea acestei decizii cel puţin ciudate.

Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat că şi ei, ca şi alte cupluri de la Hollywood, au decis că vor continua să locuiască ȋmpreună şi să-şi crească la comun copiii.

Gurile rele ale presei vorbesc şi de faptul că este posibil ca această decizie să fie alimentată şi de faptul că cei doi nu au semnat un contract prenupţial şi de aceea este mai bine să nu se apuce să ȋmpartă imensa avere şi să işte scandaluri ȋn familie şi presă.

Dar faţă de cuplurile moderne nevoite să ȋmpartă un apartament cu maxim trei camere, ȋn cazul lui Ben şi Jennifer, nu se pune problema că ar sta toată ziua nas ȋn nas.

Starurile din Daredevil au o gigantică proprietate ȋn Pacific Palisades, ȋn Los Angeles, care are o casă de oaspeţi, birou, sală de fitness, studio de artă şi o casă mare cu opt băi şi cinci dormitoare.

Aceeaşi decizie au luat-o şi Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au divorţat anul trecut şi care de atunci sunt cei mai buni prieteni, luând decizia să locuiască ȋn aceeaşi casă un timp, până ce Chris a cumpărat o proprietate care se află peste stradă de cea a lui Gwyneth pentru a putea avea grijă de copii ȋmpreună şi cu cât mai puţine probleme.

De altfel, Gwyneth şi Chris sunt atât de buni prieteni ȋncât ȋşi petrec vacanţele ȋmpreună cu Moses şi Apple, copiii lor.

Jennifer Garner si Ben Affleck vor divorta

 

Comments

comments