(P) Ben Affleck revine în rolul lui Batman pentru filmul „The Flash”

Ben Affleck revine în rolul lui Batman pentru filmul „The Flash”, asta la mai bine de un an după ce-a declarat că nu va mai juca niciodată în rolul supereroului.

Starul în vârstă de 48 de ani a mai jucat rolul lui Batman în două pelicule, Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) și Justice League (2017).

„The Flash”, regizat de Andy Muschietti și distribuit de Warner Bros, va fi lansat în 2022 și va fi o adaptare a seriei de benzi desenate „Flashpoint” din 2011 în care Barry Allen (Flash) ajunge în mai multe dimensiuni, cu diferiți Batman, potrivit Vanity Fair.

Ben Affleck, de două ori câștigător al premiului Oscar (cel mai bun scenariu original pentru Good Will Hunting și cel mai bun film pentru Argo) a primit scenariul săptămâna trecută și n-a stat mult pe gânduri, spre bucuria lui Andy Muschietti.

„Batmanul lui are o dicotomie foarte puternică, care este masculinitea lui – datorită felului în care arată și a figurii impozante, precum și a maxilarului – în același timp este însă și vulnerabil”, a spus Muschietti într-un interviu. „Știe cum să livreze acea vulnerabilitate din interior spre exterior. Are nevoie doar de o poveste care sa-i permită să aducă acel contrast, acel echilibru”, a adăugat acesta.

Iar dacă ne uităm la ultimul Batman jucat de Ben Affleck, observăm că Andy Muschietti are toate motivele să fie fericit. Justice League a avut un succes major, cu încasări uriașe, de peste 600 de milioane de dolari. Totodată, produsele promotionale Justice League, cum ar fi cănile, tricourile sau șepcile cu super-eroii din peliculă, s-au vândut extrem de bine. Există chiar și un slot cu numele Justice League, disponibil la NetBet casino.

Ezra Miller va fi Flash

Revenind la „The Flash”, povestea va fi axată pe Barry Allen, cu Ezra Miller în rolul principal, dar interpretarea lui Ben Affleck este considerată, de asemenea, extrem de importantă de regizor.

„Este o parte importantă a impactului emoțional al filmului. Interacțiunea și relația dintre Barry și Wayne interpretat de Affleck vor aduce nivelul emoțional la un nivel nemaiîntâlnit până acum”, a explicat regizorul. „Este filmul lui Barry, este povestea lui, dar personajele lor sunt mai legate ca oricând. Mamele lor au fost ucise, iar aceasta va fi o parte emoționantă a filmului. Acolo va fi momentul în care va interveni Batman-ul lui Ben Affleck”, a mai spus Andy Muschietti, citat de Vanity Fair.

Andy Muschietti spune că abia așteaptă să colaboreze cu Ben Affleck deoarece are o vastă experiență și în spatele camerei de filmat.

„Sunt fericit să colaborez cu cineva care a fost și de cealaltă parte a camerei de filmat. Înțelege munca mea”, a conchis regizorul în vârstă de 47 de ani, devenit cunoscut după ce a regizat numeroase filme precum It sau Mama.

Michael Keaton îl va juca de asemenea pe Batman

Ben Affleck nu va fi singurul Batman din filmul „The Flash”. De asemenea, Michael Keaton îl va interpreta din nou pe Batman, pe care l-a mai jucat și în pelicula regizată de Tim Burton în 1989.

Ben Affleck ar fi trebuit să regizeze și să joace rolul principal în filmul „Batman” care va apărea anul viitor, dar a renunțat, iar regia i-a revenit lui Matt Reeves. De asemenea, actorul născut în California nici n-a mai jucat în acest film distribuit de Warner Bros, rolul principal fiind preluat de Robert Pattinson. Ulterior, actorul care are în prezent o relație cu frumoasa Ana de Armas a mărturisit că a renunțat la acest proiect din cauza problemelor pe care le avea la momentul respectiv cu consumul de alcool.

Filmările pentru această producție vor fi reluare luna viitoare la Londra, după ce au fost întrerupte la începutul anului.

În 2020, Ben Affleck poate fi văzut în trei producții: The Last Thing He Wanted, The Way Back și Deep Water.

Foto: Pexels.com

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.