Ben Affleck: “O respect si o plac pe Jennifer Lopez”

By  | 

Cu ocazia promovarii celui mai recent film al sau, "Argo", Ben Affleck a dezvaluit pentru revista The Hollywood Reporter cateva detalii despre relatia lui cu fosta iubita, Jennifer Lopez, desemnata in 2011 Cea mai frumoasa femeie din lume.

"Nu pot spune ca imi cere sfaturi in legatura cu ceva anume sau ca se bazeaza pe mine in vreun fel, in schimb ne mai trimitem mailuri de genul: Oh, filmul tau este foarte bun.

Imi amintesc ca atunci cand a fost la American Idol, i-am spus: A fost foarte inteligent ce ai facut. Succes!".

Citeste si: 8 despartiri cu scandal in lumea vedetelor

"O respect. O plac. A avut parte de momente nefericite in viata ei si ma bucur ca acum are succes", a completat actorul in varsta de 40 de ani.

In acelasi interviu, Affleck a vorbit si despre sotia lui, actrita Jennifer Garner, pe care a intalnit-o in 2004 in timp ce filmau impreuna filmul Daredevil.

"Este o persoana foarte de treaba. Nu ar dori raul nimanui niciodata. Nu poarta pica nimanui. Nu incearca niciodata sa fure succesul nimanui. E genul de chestie care se agraveaza in timp", a glumit actorul.

Ben si Jennifer sunt casatoriti de sapte ani si au trei copii impreuna, Violet, Seraphina si Samuel. Inainte de mediatizata lui relatie cu Jennifer Lopez, actorul american a avut o idila cu Gwyneth Paltrow, in 1998, dupa ce aceasta se despartise de Brad Pitt.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *